MeeWee Room

MeeWee Room er et medie- og oplevelsesrum for børn, som er udviklet af en projektgruppe under projektet Kids n` Tweens Lifestyle, Region Syddanmark. Prototypen af Mee Wee Room befinder sig i Den Sønderjydske Idrætsinstitution i Hoptrup i Haderslev kommune.

Historiefortællerne Kasper Sørensen, Mariane Josefsen, Anette Jahn og Jens Peter Madsen, bidrog med fortællinger til projektet.

Se mere på www.jenspetermadsen.dk/Meewee-Room

Flere historier fortalt for børn og deres voksne på STORYBOX.DK

Den prisbelønnede fotojournalist Henrik Kastenskov har lavet et Portræt af MeeWee Room for Kids and Tweens. bl.a interview med fortæller Jens Peter Madsen...
Dato2011-09-23
TitelMeeWee Room part 3
NoteDen prisbelønnede fotojournalist Henrik Kastenskov har lavet et Portræt af MeeWee Room for Kids and Tweens. bl.a interview med fortæller Jens Peter Madsen...
Tagsmediepædagogik, historiefortælling, storytelling, børnehave,
KildeMeeWee Room projektet
En historie om hvordan fortællingerne kom ind i skovmusenes verden. Genfortalt af Storyteller Jens Peter Madsen, kilde ukendt
Dato05/12/2013
TitelRasmus Skovmus
NoteEn historie om hvordan fortællingerne kom ind i skovmusenes verden. Genfortalt af Storyteller Jens Peter Madsen, kilde ukendt
Tagsdialogisk læsning, historiefortælling, børnehave, skolestart
KildeStoryteller Jens Peter Madsen
Det år før jeg startede i skole fik jeg mine egne høns, 7 hvide italienere. Jeg købte også min egen røde New Hampshire hane..
Dato55.dec.2013
TitelDa jeg fik høns
NoteDet år før jeg startede i skole fik jeg mine egne høns, 7 hvide italienere. Jeg købte også min egen røde New Hampshire hane..
TagsHønseavl, kæledyr, samtale med børn, dialogisk læsning, dialogisk fortælling
KildeStoryteller Jens Peter Madsen
Hansa var min bedste ven da jeg var barn. Hansa og jeg sad tit ude på trappen ved vores hus, og så fortalte jeg ham alt det som jeg tænkte på og det som jeg gerne ville.
Filmen er et oplæg til samtale med børn om kæledyr, og den befinder sig i Mee Wee Room som er et digitalt oplevelsesrum for børn.
Dato5.dec. 2013
TitelMin hund hed Hansa
NoteHansa var min bedste ven da jeg var barn. Hansa og jeg sad tit ude på trappen ved vores hus, og så fortalte jeg ham alt det som jeg tænkte på og det som jeg gerne ville. Filmen er et oplæg til samtale med børn om kæledyr, og den befinder sig i Mee Wee Room som er et digitalt oplevelsesrum for børn.
TagsBørnehave, historiefortælling, storytelling, dialogisk læsning, samtale, sprogstimulering
KildeStoryteller Jens Peter Madsen
Dato2011-09-11
TitelMeeWee Room part 2
Note
Tags
KildeMeeWee Room